Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Zakelijk dashcams kopen

Een zakelijk dashcam aanschaffen

Heeft u interesse in een dashcam als zakelijke aanschaf? Dan zit u goed bij Dashcams.eu! Naast het leveren van producten op de consumentenmarkt, richt Dashcams.eu zich op het leveren van producten voor de zakelijke markt. Door ervaring in het bedienen van zakelijke klanten is het daarom ook mogelijk om producten en services af te nemen voor grotere hoeveelheden voertuigen.

Voordelen van zakelijke aanschaf bij Dashcams.eu

De producten die zakelijk worden aangeboden door Dashcams.eu worden in principe ook aangeboden aan consumenten. Het verschil is echter dat er zakelijk wat meer naar uw (zakelijke) wensen wordt gekeken en dat er offertes en diensten op maat kunnen worden geleverd. Zo kunnen wij u uitgebreid adviseren in het product dat u kunt aanschaffen, geschikt voor het doel waarvoor u het product wilt gebruiken. Ook kunt u behoorlijke kortingen bij ons krijgen op de inbouwservice wanneer u bijvoorbeeld besluit om een aantal voertuigen tegelijk te laten inbouwen op locatie. Tevens kunnen wij u adviseren en ondersteunen in het beslissingsproces voor een bepaald product, zoals een track & trace volgsysteem. U kunt bijvoorbeeld een demo login ontvangen van de software, zodat u alvast kunt zien of het systeem iets voor u is. De software voor het track & trace volgsysteem kunnen wij grotendeels naar uw wensen aanpassen, zodat het precies meet wat u graag wilt meten. Zo kunt u al uw zakelijke voertuigen live volgen en bijhouden. Ook leveren wij naar klein-zakelijke klanten zoals ZZP’ers. Een goed voorbeeld is de inbouw van het track & trace volgsysteem, waarbij u eenvoudig uw gereden kilometers kunt uitlezen en verwerken voor uw administratie. Het systeem dat wij leveren is inclusief inbouw en is hierdoor zeer scherp geprijsd voor ZZP’ers die slechts één voertuig willen volgen. Naast de extra aandacht die u ontvangt als zakelijke klant, is Dashcams.eu ook zakelijker gericht op betalingen. Naast de reguliere betaalmethoden zoals iDeal en Paypal is het daarom ook mogelijk om op rekening te leveren. Wij hebben hiervoor uiteraard wel verschillende gegevens van uw bedrijf nodig. Zo is het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om een product aan te schaffen, in te laten bouwen en de rekening naderhand op factuur te ontvangen en betalen.

Installatie van dashcams voor uw wagenpark

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een dashcam als particuliere klant. Het gebruiken van een dashcam als zakelijke klant biedt echter nog veel meer voordelen. De kans dat u een ongeluk krijgt wanneer u dagelijks tientallen voertuigen op de weg heeft is namelijk een stuk groter dan dat u er zelf slechts één heeft. Wanneer u over een (logistiek) bedrijf beschikt met een groot wagenpark, zult u daarom waarschijnlijk ook bekend zijn met wekelijkse problemen zoals (lichte) beschadigingen aan uw voertuigen of geschillen met uw zakelijke autoverzekeringen omdat er niet genoeg bewijs is wat er precies gebeurd is aan uw voertuigen. Met een dashcam kunt u zulke problemen aanzienlijk verminderen. U heeft namelijk zowel onderweg als in parkeerstand altijd bewijs wanneer iemand uw voertuigen beschadigt. Op de lange termijn gaat u hierdoor uw investering terugverdienen, omdat u zowel veel tijd als geld kunt besparen met de aanschaf van een dashcam. De verwachtingen zijn dat de meeste autoverzekeringen binnen nu en twee jaar zelfs kortingen gaan bieden wanneer u over een dashcam beschikt. Om deze drukte voor te zijn kunt u besluiten om nu al een aantal dashcams aan te schaffen en te profiteren van de kortingen die Dashcams.eu u kan bieden wanneer u een groter aantal dashcams aanschaft.
De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.