Retourbeleid

Op deze pagina leest u meer over uw rechten tot retourneren.

Herroepingsrecht

U kunt gebruik van het herroepingsrecht. Dit houdt in dat indien het product niet aan uw eisen en wensen voldoet, de koop kunt ontbinden binnen een termijn van veertien kalenderdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw product.

De ondernemer vergoedt het aankoopbedrag aan de consument binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De verzendkosten voor het retour sturen komen bij gebruik van het herroepingsrecht voor rekening van de koper. Nadat wij het product retour hebben ontvangen, crediteren wij zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, uw bedrag.

Het retouradres

Dashcams.eu
Nieuwevaart 112
1018 ZM Amsterdam
Nederland

Wettelijke en fabrieksgarantie

Elk product dat verkocht wordt heeft een wettelijke garantie. Deze houdt in dat het product deugdelijk moet zijn. Daarbovenop zit soms een fabrieksgarantie. Dashcams.eu heeft op al haar producten een fabrieksgarantie van twee jaar. U kunt gebruik maken van de fabrieksgarantie wanneer het product defect is door schuld van fabrikant.

Mocht u gebruik willen maken van de fabrieksgarantie, dan dient u altijd met de verkoper contact op te nemen. Mocht u dus problemen hebben met uw product, neem dan contact op met Dashcams.eu via onze klantenservice of stuur een mailtje naar ‘info@dashcams.eu’. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.

Gratis verzending

Alle dashcams gratis verzending

14 dagen retourrecht

Niet goed geld terug

Internationale garantie

Dashcams altijd 2 jaar garantie

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard