Winkelwagen

Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Retourbeleid

Op deze pagina leest u meer over uw rechten tot retourneren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dashcams.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het retouradres

Dashcams.eu Lijnbaan 31 3372WC Hardinxveld-Giessendam Nederland

Wettelijke- en fabrieksgarantie

Elk product dat verkocht wordt heeft een wettelijke garantie. Deze houdt in dat het product deugdelijk moet zijn. Daarbovenop zit soms een fabrieksgarantie. Dashcams.eu heeft op al haar producten een fabrieksgarantie van twee jaar. U kunt gebruik maken van de fabrieksgarantie wanneer het product defect is door schuld van fabrikant. Mocht u gebruik willen maken van de fabrieksgarantie, dan dient u altijd met de verkoper contact op te nemen. Mocht u dus problemen hebben met uw product, neem dan contact op met Dashcams.eu via onze klantenservice of stuur een mailtje naar info@dashcams.eu. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) Download het Modelformulier voor herroeping 
De waardering van www.dashcams.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 38 reviews.