Shopping Cart

Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Over dashcams.eu

Dashcams.eu is opgericht in 2013 en sindsdien actief in de markt op het gebied van dashcams. Doordat Dashcams.eu één van de eerste aanbieders van dashcams in Nederland was, heeft het veel ervaring opgebouwd in de markt. Inmiddels is Dashcams.eu actief in meerdere landen in Europa en is het productassortiment uitgebreid met meerdere producten die gerelateerd zijn aan uw veiligheid op de weg.

Dashcams.eu heeft zich altijd volledig gericht op het bieden van kwalitatief hoogstaande producten en het bieden van excellente service. Dashcams.eu gelooft dat een dashcam van hoogwaardige kwaliteit moet zijn omdat het het verschil kan maken tussen waardevol bewijsmateriaal of waardeloos beeldmateriaal waar u niets mee kunt. Zo is er in de loop van de jaren een sterk netwerk opgebouwd met contacten en leveranciers uit Nederland, België, Duitsland en zelfs uit Amerika en Azië. Hierdoor is er altijd een relevant en up-to-date aanbod van producten en zijn er ook regelmatig acties van producten met een leuke prijs.

Sinds 2014 werkt Dashcams.eu ook samen met een gerenommeerd inbouwbedrijf in Amsterdam, met 50 monteurs verspreid in Nederland die onze producten voor u kunnen inbouwen en enkele monteurs in België. De verspreiding van monteurs door heel Nederland zorgt ervoor dat deze snel bij u ter plekke kunnen zijn als u inbouw op locatie wilt afnemen. In de afgelopen jaren hebben wij honderden dashcams ingebouwd, in allerlei soorten voertuigen, van Peugeots tot Tesla’s en van Kia’s tot Porsches, of zelfs in vrachtwagens of bestelbussen.

De waardering van www.dashcams.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 20 reviews.