Winkelwagen

Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Waarom een Dashcam kopen?

Een dashboardcamera neemt alles op wat er tijdens en tussen autoritten door gebeurt. Leuk om mooie ritten mee vast te leggen, maar vooral cruciaal bij incidenten onderweg en op de parkeerplaats. De lijst aan voordelen die dashcams bieden wordt alsmaar langer. Toch zijn dit misschien wel de belangrijkste redenen om vandaag nog een dashcam te kopen:

Een eerlijke afhandeling van ongevallen en misdrijven dankzij kwalitatief bewijs
Geen discussies meer met je verzekeraar
Een veiliger gevoel onderweg
De ideale bijrijder

Meest verkochte dashcams (kop checken staat niet in tekst)

Sinds 2013 is Dashcams.eu dé dashcam expert van Nederland en dé plek om jouw dashcam te kopen. Wij bieden:

 • Een ruim assortiment high-end camera’s en accessoires
 • Eerlijke prijzen en altijd gratis verzending
 • Twee jaar garantie op al onze producten
 • Vakkundige inbouwservice bij jou op locatie of in onze showroom
 • Een eenvoudige online keuzehulp bij het kopen van je dashcam
 • Specifieke diensten voor de zakelijke markt

Toenemend aantal verkeersongelukken

Het Nederlandse wegennet en parkeerplaatsen raken steeds voller, waardoor de kans op ongelukken en schade enorm toeneemt. Steeds vaker trekken slachtoffers daarbij aan het kortste eind en komen verkeershufters en criminelen weg met hun daden.

Dit heeft alles te maken met het gebrek aan kwalitatief bewijs van het incident. Zonder dashcam valt er vaak niet te bewijzen wie die kras op jouw portier heeft gemaakt of wie er heeft ingebroken in jouw auto.

Het gevolg zijn uitzichtloze juridische processen, waarbij je in welles/nietes discussies verzeild kan raken met de tegenpartij. “Je weet toch echt zeker dat de tegenpartij jou voorrang had moeten geven op dat kruispunt”. Bij het ontbreken van dashcambeelden ben je afhankelijk van eventuele getuigen of moet je hopen dat de dader toch last krijgt van zijn geweten.

Kun je niet bewijzen dat de schade aan je auto buiten jouw schuld om is aangebracht? Dan moet je bovendien ook nog eens aankloppen bij je eigen autoverzekeraar om de financiële schade te verhalen. Het gevolg is dat je jouw no-claim kwijtraakt en de premie van je verzekering omhoog schiet! Genoeg reden dus om vandaag nog jouw dashcam te kopen.

Dashcams onthullen de waarheid

Het is niet zo gek dat de populariteit van dashcams in Nederland al jaren toeneemt en steeds meer mensen een dashcam kopen. Een dashboardcamera helpt je namelijk om bij een ongeluk te bewijzen wie daarvoor verantwoordelijk is.

Ook justitie staat positief tegenover dashboardcamera’s en erkent het beeldmateriaal zelfs als rechtsgeldig bewijsmateriaal. De beelden tonen in de meeste gevallen direct aan wie er de fout zat. Ook vergroten dashboardcamera’s aanzienlijk de pakkans van dieven, inbrekers en vandalen.

Verder behoren discussies met verzekeraars dankzij dashcams tot het verleden. De opnames bewijzen namelijk vrij eenvoudig wat de oorzaak is van een deuk in je bumper. In veel gevallen erkennen verzekeringsmaatschappijen ook de camerabeelden als rechtsgeldig bewijs.

De ideale bijrijder

Er zijn tal van redenen om een dashcam te kopen. Dashcams geven automobilisten een veiliger gevoel. Er kijkt immers altijd iemand met je mee. Niet alleen tijdens de autorit, maar ook als je auto stilstaat. Als het dan toch een keer mis gaat weet je zeker dat een verkeersincident op een eerlijke manier afgehandeld wordt.

Dashboardcamera’s zijn daarom de ideale bijrijder en houden in tegenstelling tot mensen altijd hun blik op de weg. Ook fijn is dat een dashcam je niet afleidt door bijvoorbeeld vals mee te zingen met de radio!

Nu je dashcam kopen

Ben jij al overtuigd door de vele voordelen die dashcams bieden en hoeven wij jou hier niets meer over te vertellen? Dan heet Daschams.eu je van harte welkom in onze webwinkel. Hier koop je eenvoudig jouw dashcam.

Sinds 2013 zijn wij gespecialiseerd in dashcams en inmiddels is ons assortiment enorm gegroeid. Bij ons vind je high-end merken als BlackVue. Verschillende camera’s van deze merken zijn meermaals bekroond met prestigieuze prijzen.

Voor ieder budget en gewenste functionaliteit is er een dashcam te koop. Zo bieden wij camera’s met de volgende opties en keuzemogelijkheden

Het aantal camera’s (alleen voorkant of ook achterkant)
Minimale kijkhoek die de camera moet hebben
Videoresolutie
Een dashcam kopen met of zonder parkeerfunctie
Extra functionaliteiten zoals Wifi, Cloudfunctie of GPS
Losse camera’s en inbouw dashcams

Wat al onze dashboardcamera’s in ieder geval gemeen hebben is dat ze een garantie van twee jaar meekrijgen. Weet jij precies welke dashcam je wil kopen? Dan zorgen wij ervoor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Alle bestellingen in onze webwinkel worden bovendien gratis verzonden!

Advies nodig?

Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken binnen ons ruime assortiment? Geen probleem!

 

Wij zijn niet alleen een dashcam webwinkel, maar helpen je ook bij het maken van de beste dashcam keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alles over dashcams en delen wij deze kennis regelmatig via interessante blogartikelen.

Wij denken graag met je mee tijdens het kopen van een dashcam en geven onder meer advies over:

Unieke functionaliteiten van iedere camera
Het plaatsen van de dashboardcamera in de auto
Wetgeving rondom privacy van beeldopnames
Hoe om te gaan met beeldmateriaal

Naast onze klantenservice kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze handige online keuzehulp voor het vinden van de dashboardcamera die bij jouw situatie en budget past.

Inbouwservice

Heb je hulp nodig bij het inbouwen van je camera? Schakel dan onze professionele inbouwservice in. Bezoek onze showrooms in Amsterdam, Utrecht en Gorinchem om direct geholpen te worden of laat een van onze vakkundige monteurs bij jou op locatie komen. Voor alle automerken en types kunnen wij een dashcam plaatsen, waaronder premiummerken als Porsche en BMW.

Dashcam accessoires

Ook voor dascham accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je alleen producten van de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Ons assortiment dashcam accessoires bestaat onder andere uit:

 • Houders en bevestigingsmateriaal
 • SD kaarten
 • Voedingskabels
 • Speciale batterijen en losse accu’s

Dashcams voor de zakelijke markt

Ben je opzoek naar dashboardcamera’s voor zakelijk gebruik? Ook dan helpt Dashcams.eu je graag verder. Onze zakelijke diensten zijn zowel geschikt voor ZZP’ers, het MKB als grootzakelijke organisaties.

Voor de zakelijke markt bieden onze camera’s ontzettend veel voordelen waaronder:

 • Meer veiligheid voor jezelf en je medewerkers
 • Een efficiëntere bedrijfsvoering en administratie

 

Speciaal voor bedrijven die een dashcam bij ons kopen leveren wij maatwerkoplossingen waarbij bedrijfswagens worden voorzien van de juiste dashcams. Naast onze inbouwservice bieden wij speciaal voor ondernemers een high-end autovolgsysteem. Ideaal voor kilometerregistratie en GPS tracking.

Daarom Dashcams.eu

Koop vandaag nog jouw dashcam in onze webwinkel en ervaar zelf de vele voordelen van een dashboardcamera. Zowel onderweg als geparkeerd vergroot deze camera de veiligheid aanzienlijk en sta je sterker in je recht bij ongevallen en misdrijven. Plaats vóór 17 uur jouw bestelling en ontvang deze de volgende werkdag al in huis!
Nieuws en blogs
BlackVue DR900X dashcam installatie
Nieuws

Uitbreiding dashcam inbouwlocaties

Door de toenemende vraag naar het professioneel inbouwen van dashcams, zijn we constant op zoek naar kwalitatief goede potentiële inbouwpartners. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat we 2 nieuwe inbouwpartners aan ons netwerk hebben toegevoegd. De locaties van onze nieuwe inbouwcenters zijn; Den Bosch en Den Haag.

Lees meer »
De waardering van www.dashcams.eu/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 35 reviews.