Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Garantie & klachten

Wettelijke- en fabrieksgarantie

Elk product dat verkocht wordt heeft een wettelijke garantie. Deze houdt in dat het product deugdelijk moet zijn. Daarbovenop zit soms een fabrieksgarantie. Dashcams.eu heeft op al haar producten een fabrieksgarantie van twee jaar. U kunt gebruik maken van de fabrieksgarantie wanneer het product defect is door schuld van fabrikant.

Mocht u gebruik willen maken van de fabrieksgarantie, dan dient u altijd met de verkoper contact op te nemen. Mocht u dus problemen hebben met uw product, neem dan contact op met Dashcams.eu via onze klantenservice of stuur een mailtje naar info@dashcams.eu. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@webwinkelkeur.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 50 reviews.