Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Dashcams.eu spant zich in om deze site up-to-date en accuraat te houden. Mocht u toch iets tegenkomen dat onjuist of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dit laat weten. Geef daarbij alstublieft aan waar u de informatie op de site leest. We zullen dit dan zo snel mogelijk bekijken. Stuur uw reactie per e-mail naar: info@dashcams.eu.

Wij achten ons niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen. Bij het gebruik van webformulieren streven wij ernaar het aantal velden dat verplicht moet worden ingevuld tot een minimum te beperken. Voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Dashcams.eu via deze site, acht Dashcams.eu zich niet aansprakelijk.

Alle intellectuele eigendomsrechten op inhoud op deze site berusten bij Dashcams.eu.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van Dashcams.eu.

Als u vragen of problemen heeft met de toegankelijkheid van de site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Daarom Dashcams.eu

eerlijk
Afspraak is afspraak
discussie
Antwoord op al je vragen
Veilig onderweg
Veiligheid voor je auto
bijrijder
Alle beelden vastgelegd
De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.