Dashcam voor- en achterkant

Dankzij een dashcam beschik je bij ongevallen en schade met je auto over kwalitatief sterk bewijsmateriaal. De meeste dashcams hebben een camera die gericht is op wat er voor je op de weg gebeurt. De kans op schade aan de achterkant van je auto is echter net zo groot! Als automobilist heb je helaas geen ogen in je achterhoofd. Kies daarom voor een dashcam met een camera voor en achter.

De achterkant van een auto is minstens zo kwetsbaar als de voorkant. Een helaas veelvoorkomende situatie is wanneer iemand die achter je rijdt niet tijdig remt en er daardoor een kopstaartbotsing plaatsvindt.

Ook op parkeerplaatsen gaat het vaak fout, met schade aan de voor- of achterkant van je auto tot gevolg. Een dashcam met twee camera’s legt incidenten vast die zowel voor als achter je auto plaatsvinden. Daarmee sta je juridisch een stuk sterker in je schoenen en voorkom je onnodige discussies met je verzekeraar.

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Waarom een dashcam voor en achter?

Het belangrijkste voordeel van een dashcam is dat het een veiliger gevoel biedt als je met je auto onderweg bent. Raak je toch een keer betrokken bij een ongeval als slachtoffer of als getuige? Dan kunnen de beeldopnames van jouw dashcam een wereld van verschil maken bij de afhandeling daarvan.

Een dashcam met camera voor en achter biedt daarbovenop nog de volgende extra cruciale voordelen:

  • Vergroot het beeldbereik van je dashcam
  • Ook voor de camera aan de achterkant is de parkeerfunctie mogelijk
  • Mis geen enkel incident rondom je auto
  • Waar jouw zicht als automobilist stopt gaat de dashcam met twee camera’s verder

Sta je op het punt om een dashcam aan te schaffen? Dan is het sterk aan te raden om een dashcam voor en achter serieus te overwegen. De aanschafwaarde van een dashcam voor en achter ligt logischerwijs hoger dan bij een dashcam met enkel één camera. De extra voordelen die een dashcam met twee camera’s biedt maken deze investering echter dubbel en dwars waard!

Bovendien heb je ook bij dashcams voor en achter de keuze uit vele opties zoals:

  • Kijkhoek van beide camera’s
  • Parkeerfunctie voor en achter
  • De videoresolutie van de camera’s
  • Opslagcapaciteit
  • Nachtvisie

Vind je het moeilijk om te bepalen welke opties het beste bij jouw wensen en budget passen? Neem dan contact met ons op!

Dashcam voor en achter inbouwen

Het inbouwen van een dashcam is écht vakwerk en allesbepalend voor een optimale werking van je dashcam voor en achter. Daarom bieden wij onze eigen handige inbouwservice aan. Onze monteurs zijn zeer bekwaam en weten alles van onze producten. Zij kunnen jouw dashcam met twee camera’s installeren, waarbij ze de camera’s voor en achter plaatsen met optimaal zicht rondom je auto.

Wil je graag gebruik maken van de parkeerfunctie op je dashcam voor en achter? Dan wordt er een speciale constante voedingskabel geplaatst. Dit maakt het mogelijk om de camera’s automatisch in te schakelen bij beweging rondom je auto als deze stilstaat met de motor uit.

Bij het plaatsen van de camera’s in de auto houden onze monteurs er rekening mee dat:

• De camera’s een optimaal beeld hebben op de omgeving
• De dashcam voor en achter het zicht van de bestuurder niet belemmert
• Kabels netjes zijn weggewerkt achter de dahsboardpanelen zonder het interieur te beschadigen

Laat jouw dashcam voor en achter inbouwen op locatie of kom langs bij een van onze inbouwcenters.