BlackVue DR970X

De BlackVue DR970X dashcam is een geavanceerde dashboard camera die is ontworpen om hoogwaardige videobeelden te leveren tijdens het rijden. Deze dashcam valt in de categorie van premium dashboard camera’s, omdat het een uitgebreid scala aan functies biedt die het onderscheiden van andere dashcams op de markt.

BlackVue-DR970X-2CH-Voorkant
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

4K Ultra HD-resolutie dashcam

Met een 4K Ultra HD-resolutie biedt de BlackVue DR970X dashcam verbluffende beeldkwaliteit. Dit betekent dat de camera in staat is om details vast te leggen met een uitzonderlijke helderheid en scherpte, waardoor zelfs kleine lettertypen en kentekenplaten duidelijk leesbaar zijn. Bovendien maakt de dashcam gebruik van HDR-technologie, wat betekent dat de beelden ook bij slechte lichtomstandigheden helder en duidelijk zijn.

Brede kijkhoek

Een ander kenmerk van de BlackVue DR970X dashcam is de 155 graden brede kijkhoek. Hierdoor kan de camera meer van de omgeving vastleggen dan traditionele dashboard camera’s, waardoor een uitgebreider beeld wordt gecreëerd. Dit is vooral handig bij het vastleggen van verkeersongevallen, waarbij elke millimeter van de opname kan helpen bij het vaststellen van de oorzaak van het ongeval.

Wi-Fi-functionaliteit

De BlackVue DR970X dashcam heeft ook Wi-Fi-functionaliteit, wat betekent dat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de beelden van de camera via hun smartphone. Deze functie is handig om beelden te bekijken en te delen, zonder dat hiervoor de SD-kaart uit de camera hoeft te worden verwijderd.

Handige parkeermodus

De dashcam heeft ook verschillende handige functies, waaronder parkerenmodus, waardoor de camera wordt ingeschakeld wanneer er beweging rondom de auto wordt gedetecteerd. Dit betekent dat de dashcam ook kan worden gebruikt om bewijsmateriaal te verzamelen bij een parkeerincident, zoals krassen of deuken.

Premium 4K dashcam

Kortom, de BlackVue DR970X dashcam is een premium dashcam die uitstekende beeldkwaliteit en functies biedt. Met een breed gezichtsveld, HDR-technologie en Wi-Fi-functionaliteit, is dit een ideale keuze voor automobilisten die een geavanceerde dashcam zoeken om hun ritten te registreren en zichzelf te beschermen tegen eventuele ongevallen.