Aanbieding!

BlackVue DR750-2CH LTE Dashcam + inbouwservice

 859,90 1.089,90

-1%
 • DASHCAM INCLUSIEF INBOUWSERVICE
 • Ingebouwde simkaart module
 • Eenvoudige Cloud oplossing
 • Full HD 1080P
 • Sony Starvis™ beeldsensoren
 • 139° beeldhoek
 • Ingebouwde Wi-Fi module
 • Ingebouwde GPS ontvanger
 • Geavanceerde parkeermodus

Kies je gewenste inbouwlocatie. Voor inbouw van dashcams in, Den Haag, Gorinchem en ‘s-Hertogenbosch reken we een meerprijs van € 20,-. Voor inbouwen op locatie bij klant geldt een toeslag van € 100,00

Voorkom dat je auto met een lege accu komt te staan en maak de parkeermodus mogelijk. Voorzie je dashcam van een Power Magic Pro voedingskabel of een van de BlackVue Battery Packs om langdurig gebruik te maken van de parkeermodus, zonder dat de accu van je voertuig wordt belast.

Voorzie je dashcam van een BlackVue batterij om langdurig gebruik te maken van de parkeermodus, zonder dat de accu van je voertuig wordt belast.

De prijs die wordt getoond is de prijs van de battery pack + het inbouwen. Het inbouwen kost namelijk extra tijd.

Alle dashcams gratis verzending én 2 jaar garantie

 • 14 dagen retourrecht
 • Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegarandeerd veilig afrekenen

Betrouwbaar online winkelen

BlackVue DR750-2CH LTE 4G beschrijving

BlackVue DR750X-2CH

 

IJzersterke prestaties in een stijlvol design

De DR750X-2CH is de nieuwe Full HD 2-kanaals Cloud dashcam van BlackVue.

De voor en achter camera beschikken beide over Full HD Sony STARVIS sensoren. Hiermee maakt hij in alle licht -en weersomstandigheden opnames van hoge kwaliteit.
Ook beschikt hij over een ingebouwde dual band GPS ontvanger, Wi-Fi en een geïntegreerde parkeermodus functie dankzij de meegeleverde CH-3P1 vaste voedingskabel t.w.v. €29,95.De dashcam kan worden verbonden met BlackVue Cloud via een Wi-Fi hotspot.

Wil je liever geen externe Wi-Fi hotspot plaatsen in je voertuig, maar wel altijd en overal verbonden zijn? Sluit dan de nieuwe BlackVue CM100LTE module eenvoudig aan op je BlackVue USB poort voor de meest stabiele Cloud LTE verbinding. Deze LTE module dient voorzien te worden van een 4G nano simkaart.*

De 2 camera’s

Dankzij 60 frames per seconde opname in combinatie met de hoogwaardige lens en resolutie, legt de camera aan de voorzijde zeer vloeiend en helder beeldmateriaal vast. Hierdoor worden alle details, zoals kentekenplaten, scherp in beeld gebracht, ook bij hoge snelheden. De achter camera beschikt over dezelfde hoogwaardige lens en resolutie, en neemt op met 30 frames per seconde. Zowel de voor en achter camera beschikken over een lens met een kijkhoek van 139°. Hierdoor wordt niet alleen de weg voor of achter in beeld gebracht, maar ook andere rijbanen, fietspaden en meer. De 139° is geoptimaliseerd om te kunnen blijven focussen op beelddetails.

Geïntegreerde Parkeermodus

De DR750X serie kan dankzij de meegeleverde CH-3P1 vaste voedingskabel (t.w.v. €29,95) worden aangesloten op het zekeringenpaneel van de auto, om zo een kant en klare parkeermodus oplossing te bieden.

De dashcam schakelt automatisch over naar de parkeermodus zodra je het contact van de auto uitschakelt. Via de app stel je eenvoudig in bij welke spanning (of na welke tijd) de dashcam de voeding zal verbreken. Zodoende hoef jij je geen zorgen te maken over een lege accu, maar blijft de dashcam wel opnames maken.

Wi-Fi, Cloud en Dual-Band GPS

Leg contact met de DR750X-2CH via Wi-Fi of via de Cloud

Wi-Fi: Biedt de mogelijkheid om je BlackVue dashcam te verbinden met je smartphone en/of tablet (maximaal 10m).

Cloud: Verbind je dashcam met een Wi-Fi hotspot om altijd en overal verbonden te zijn.

Cloud LTE: Sluit de nieuwe BlackVue CM100LTE aan op je dashcam middels USB om altijd verbonden te zijn met een zeer stabiele hotspot. Je bent niet meer afhankelijk van andere hotspots en/of Wi-Fi netwerken, en de signaalsterkte is altijd optimaal. De Cloud module moet voorzien worden van een nano-simkaart met actief 4G data abonnement.*

GPS: Snelheid, plaats op de kaart en afgelegde routes worden dankzij de ingebouwde GPS ontvanger opgeslagen in de opnames. Bekijk deze informatie vervolgens via de Nederlandse BlackVue app of PC/Mac software.

BlackVue Cloud

Dankzij BlackVue Cloud ben je altijd verbonden met je dashcam, waar je ook bent!

Verbind je BlackVue dashcam snel en eenvoudig met een Wi-Fi hotspot of CM100LTE module*. Bekijk waar de auto zich bevindt, kijk live door de lens van je dashcam, ontvang push-meldingen en nog veel meer.

*Simkaart incl. data abonnement niet inbegrepen.

Ingebouwde schok- en bewegingsdetectie

De ingebouwde G-sensor zorgt ervoor dat bij schokdetectie, bijvoorbeeld een aanrijding, de opnames in een aparte map worden opgeslagen. Deze opnames noemen wij een event opname. Alle verschillende opnametypes worden handig gerangschikt in de BlackVue software voor Windows/Mac of de BlackVue app.

Geavanceerde parkeermodus

Maak je nooit meer zorgen over je geparkeerde auto, dankzij de geavanceerde parkeermodus.

De BlackVue dashcam maakt opnames op basis van schokdetectie, dit zijn de eerder genoemde event opnames.

Daarnaast wordt de dashcam in parkeermodus ook door beweging worden geactiveerd. In beide gevallen worden ook de voorafgaande 5 seconden opgeslagen, zodat je altijd in beeld hebt wat er voor de schok- of bewegingsdetectie is gebeurd.

Bewegingszones

Naast de reguliere beweging- en schokdetectie kan je bewegingszones instellen. De BlackVue dashcam wordt geactiveerd wanneer er beweging binnen de ingestelde zone wordt gedetecteerd. Alles wat hierbuiten valt wordt genegeerd, bijvoorbeeld door de wind bewegende bomen.

Hierdoor maakt de dashcam minder onnodige parkeeropnames en ontvang je minder ongewenste push berichten via de Cloud.

Time-lapse

Een andere optie is om de dashcam in parkeermodus een time-lapse te laten maken. De dashcam neemt in dit geval continu op, met opnames van 1 frame per seconde. De opname wordt vervolgens afgespeeld met 30 frames per seconde. Dit betekent dat een opname van 1 minuut in werkelijkheid 30 minuten weergeeft. Hierdoor kan je een enorm lange tijd opnemen zonder dat de SD kaart vol raakt.

Indien er tijdens de time-lapse opname een schok wordt gedetecteerd, maakt de dashcam een event opname. Deze belangrijke opname is hierdoor op normale snelheid terug te kijken, inclusief de eerder genoemde voorafgaande 5 seconden.

Stijvol BlackVue design

Het vernieuwde design van de DR750X serie biedt toegang tot een aantal handige functies.

Instelbare afstandssensor

Zet eenvoudig de audio opname aan en uit door je hand voor de sensor te bewegen. Ook kan je ervoor kiezen een handmatige opname te activeren via deze sensor.

Wi-Fi aan/uit knop

Schakel de Wi-Fi aan of uit met een druk op de knop.
De spraakbegeleiding bevestigt in alle gevallen hetgeen er wordt uitgevoerd.

Geoptimaliseerde opslag

Bescherm event opnames tegen overschrijving

BlackVue dashcams maken gebruik van de zogenaamde loop opname. De eerder opgenomen bestanden worden automatisch overschreven zodra het geheugen vol is, beginnend met de oudste opname.

Bij de DR750X hebben event opnames een eigen loop van 50 bestanden. Hierdoor wordt voorkomen dat deze opnames te snel worden overschreven.

Adaptieve “Format-Free” opslag

Het door BlackVue ontwikkelde “Format-Free” opslagsysteem verbetert de stabiliteit van de opnames en vermindert de noodzaak om handmatig de SD kaart te formatteren. Wel behoud je de flexibiliteit om de opnameduur in te stellen op minuten en de kwaliteitsinstellingen te wijzigen. De opgeslagen video’s kunnen in vrijwel alle mediaspelers worden afgespeeld.

Geplande herstart

Plan een optionele automatische herstart van je dashcam in, bijvoorbeeld ‘s nachts. De herstart gebeurt alleen wanneer de dashcam in de parkeermodus staat en geen opname aan het maken is.

LTE Cloud Module (Optioneel)

De CM100LTE maakt eenvoudige en stabiele 4G LTE Cloud connectiviteit mogelijk.
Je hebt hierbij enkel een nano-simkaart met data abonnement nodig.*

De CM100LTE kan op de USB poort van je dashcam worden aangesloten. Je BlackVue dashcam voorziet de CM100LTE module van voeding, en de CM100LTE module zorgt voor de meest eenvoudige en stabiele Cloud verbinding.

*Om gebruik te maken van de BlackVue Cloud service via een hotspot of CM100LTE Cloud module heb je een (Nano) simkaart voorzien van een data abonnement nodig. Deze is niet inbegrepen.

Tamper-Proof Case (optioneel)

De BlackVue BTC-1(A/B) sabotage bestendige houder zorgt ervoor dat de microSD kaart, voedingskabel, coaxkabel en Wi-Fi knop afgeschermd zijn.

Extra informatie

Dashcam + inbouw

Losse dashcam

Model

DR750-2CH LTE

Aantal camera's

2 (voor- en achterkant)

Camera voorzijde

STARVIS™ CMOS Sensor

Camera achterzijde

STARVIS™ CMOS Sensor

Kijkhoek voorzijde

Diagonaal 139°, Horizontaal 116°, Verticaal 61°

Wi-Fi

Ingebouwd

GPS

Ingebouwd

LTE

Ingebouwd

Cloud-compatible

Ja

BlackVue App compatible

Ja