Aanbieding!

BlackVue DR590X-2CH Wi-FI Dashcam + inbouwservice

 514,90 789,90

-2%
  • DASHCAM INCLUSIEF INBOUWSERVICE
  • Full HD 1920 x 1080 + 30 FPS
  • Optioneel uitbreidbaar met GPS
  • SD geheugenopslag: 16GB of 64GB

Kies je gewenste inbouwlocatie. Voor inbouw van dashcams in ‘s-Hertogenbosch reken we een meerprijs van € 30,-. Voor inbouwen op locatie bij klant geldt een toeslag van € 140,00

Voorzie je dashcam van een BlackVue batterij om langdurig gebruik te maken van de parkeermodus, zonder dat de accu van je voertuig wordt belast.

De prijs die wordt getoond is de prijs van de battery pack + het inbouwen. Het inbouwen kost namelijk extra tijd.

Alle dashcams gratis verzending én 2 jaar garantie

  • 14 dagen retourrecht
  • Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gegarandeerd veilig afrekenen

Betaalmethoden Dashcams

Betrouwbaar online winkelen

BlackVue DR590X-2CH beschrijving

BlackVue DR590X-2CH

Het perfecte instapmodel dashcam

De DR590X-2CH is het nieuwe Wi-Fi instapmodel dashcam met Full HD van BlackVue. De camera aan de voorzijde beschikt over een 2.1 megapixel Sony Starvis CMOS sensor voor uitstekende opnamekwaliteit in alle licht -en weersomstandigheden. De achter camera beschikt over een 2 megapixel CMOS sensor. Daarnaast beschikt de DR590X over een ingebouwde Wi-Fi module. Dit biedt de mogelijkheid om je BlackVue dashcam te verbinden met je smartphone en/of tablet, waarna je eenvoudig instellingen kan wijzigen en opnames kan overzetten. De dashcam kan worden uitgebreid met een Dual-band GPS antenne, en beschikt over een ingebouwde parkeermodus functie. De DR590X dashcam is LTE Cloud Lite ready na uitbreiding van de CM100LTE-M GL module.

De 2 camera’s

Dankzij Full HD 1080p opnamekwaliteit, in combinatie met 30 frames per seconde, legt de camera aan de voor en achterzijde vloeiend en helder beeldmateriaal vast. De Sony STARVIS beeldsensor zorgt daarbij voor opnames van hoge kwaliteit in alle licht -en weersomstandigheden. De kijkhoek van 139° zorgt ervoor dat niet alleen de weg voor of achter in beeld wordt gebracht, maar ook andere rijbanen, fietspaden en meer.

Parkeermodus

Maak je nooit meer zorgen over je geparkeerde auto, dankzij de geavanceerde parkeermodus. De DR590X serie kan met de optionele CH-3P1 vaste voedingskabel of Power Magic Pro worden aangesloten op het zekeringenpaneel van de auto, om zo een veilige en eenvoudige parkeermodus oplossing te bieden. De dashcam schakelt automatisch over naar de parkeermodus zodra je het contact van de auto uitschakelt. Via de app of Power Magic Pro stel je eenvoudig in bij welke spanning (of na welke tijd) de voeding verbroken zal worden. Zodoende hoef jij je geen zorgen te maken over een lege accu, maar blijft de dashcam wel opnames maken. De BlackVue dashcam maakt opnames op basis van schokdetectie, dit zijn de eerder genoemde event opnames. Daarnaast wordt de dashcam in parkeermodus ook door beweging worden geactiveerd. In beide gevallen worden ook de voorafgaande 5 seconden opgeslagen, zodat je altijd in beeld hebt wat er voor de schok- of bewegingsdetectie is gebeurd. Wil je de parkeermodus opname tijd vergroten? Dan kan je ook een externe BlackVue voedingsmodule toepassen, zoals de B-124X Ultra Battery Pack of B-112 Battery Pack

Wi-Fi, en optionele Cloud Lite LTE en Dual-Band GPS

Leg contact met de DR590X-2CH via Wi-Fi of optioneel via de Cloud.

Wi-Fi: Biedt de mogelijkheid om je BlackVue dashcam te verbinden met je smartphone en/of tablet (maximaal 10m). Cloud LTE: Sluit de optionele BlackVue CM100LTE-M GL aan op je dashcam middels USB om gebruik te kunnen maken van de gratis BlackVue Cloud Lite service. Meer informatie over de beschikbaarheid en functionaliteit volgt. GPS: Sluit de optionele GPS antenne of CM100LTE-M GL module om je BlackVue DR590X serie dashcam te voorzien van GPS ontvangst. Snelheid, plaats op de kaart en afgelegde routes worden in dit geval opgeslagen in de opnames. Bekijk deze informatie vervolgens via de Nederlandse BlackVue app of PC/Mac software.

Ingebouwde schok- en bewegingsdetectie

De ingebouwde G-sensor zorgt ervoor dat bij schokdetectie, bijvoorbeeld een aanrijding, de opnames in een aparte map worden opgeslagen. Deze opnames noemen wij een event opname. Alle verschillende opnametypes worden handig gerangschikt in de BlackVue software voor Windows/Mac of de BlackVue app.

StijLvol BlackVue design

Het vernieuwde design van de DR590X serie biedt toegang tot een aantal handige functies.

Wi-Fi aan/uit knop

Schakel de Wi-Fi aan of uit met een druk op de knop. De spraakbegeleiding bevestigt in alle gevallen hetgeen er wordt uitgevoerd.

USB Poort

De USB poort maakt het mogelijk om een dual-band GPS ontvanger of binnenkort leverbare CM100GLTE-M module aan te sluiten.

Externe GPS Ontvanger (Optioneel)

De externe GPS-ontvanger wordt aangesloten op de BlackVue USB-poort om snelheids- en locatiegegevens aan de opnames toe te voegen. De gereden snelheid en plaatst op de kaart wordt nu inzichtelijk bij het terugkijken van de opname.

Geoptimaliseerde opslag

Bescherm event opnames tegen overschrijving

BlackVue dashcams maken gebruik van de zogenaamde loop opname. De eerder opgenomen bestanden worden automatisch overschreven zodra het geheugen vol is, beginnend met de oudste opname. Bij de DR590X hebben event opnames een eigen loop van 50 bestanden. Hierdoor wordt voorkomen dat deze opnames te snel worden overschreven.

Adaptieve “Format-Free” opslag

Het door BlackVue ontwikkelde “Format-Free” opslagsysteem verbetert de stabiliteit van de opnames en vermindert de noodzaak om handmatig de SD kaart te formatteren. Wel behoud je de flexibiliteit om de opnameduur in te stellen op minuten en de kwaliteitsinstellingen te wijzigen. De opgeslagen video’s kunnen in vrijwel alle mediaspelers worden afgespeeld.

Geplande herstart

Plan een optionele automatische herstart van je dashcam in, bijvoorbeeld ‘s nachts. De herstart gebeurt alleen wanneer de dashcam in de parkeermodus staat en geen opname aan het maken is.

LTE Cloud Module (Optioneel)

De CM100GLTE-M maakt eenvoudige Cloud Lite connectiviteit met je BlackVue DR590X serie dashcam mogelijk. Meer informatie over de functionaliteit en beschikbaarheid volgt.

Tamper-Proof Case (optioneel)

De BlackVue BTC-1(A/B) sabotage bestendige houder zorgt ervoor dat de microSD kaart, voedingskabel, coaxkabel en Wi-Fi knop afgeschermd zijn.

Extra informatie

Dashcam + inbouw

Dashcam incl. inbouw

Model

DR590X-2CH

Aantal camera's

2 (voor- en achterkant)

Camera voorzijde

STARVIS™ CMOS Sensor

Camera achterzijde

CMOS Sensor

Kijkhoek voorzijde

Diagonaal 139°, Horizontaal 116°, Verticaal 61°

Wi-Fi

Ingebouwd

GPS

Optioneel uitbreidbaar

LTE

Optioneel uitbreidbaar

Cloud-compatible

Ja

BlackVue App compatible

Ja