Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Dashcam inbouwen

Inhoud

Dashcam inbouwcenters

Kies je dichtstbijzijnde inbouwcenter en bestel eenvoudig online jouw dashcam inbouwservice. 

Dashcam inbouwen Amsterdam

Voor zakelijke klanten bieden wij speciale maatwerkoplossingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld dashcams in meerdere bedrijfswagens tegelijk inbouwen. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over onze inbouwservice of inbouwcenters? Neem dan vrijblijvend contact op

Wat is een dashcam inbouw service?

Dashcam voor inbouwen
Dashcam inbouwen, daar ga je niet zelf aan lopen prutsen! Sta je op het punt om een dashcam aan te schaffen of heb je al een dashcam klaarliggen voor gebruik? Dan wil je natuurlijk volop profiteren van je aankoop door je dashcam zorgvuldig en vakkundig in te laten bouwen in jouw auto. Voor iedereen met een dashcam bieden wij daarom onze handige inbouwservice aan!

Voordelen van inbouwen bij Dashcams.eu:

 • Altijd snel een montageafspraak (binnen 5 werkdagen na levering)
 • Al meer dan 7 jaar ervaring met inbouwen
 • Wij installeren ook dashcams die niet in onze webwinkel zijn aangeschaft
 • Vakkundige montage door zeer ervaren monteurs
 • Dashcam inbouwen op locatie of in een van onze inbouwcenters
 • Standaard 1 jaar garantie op onze inbouwservice

Hoe bouwen wij onze dashcams in?

Tijdens het selectieproces van je dashcam in onze webwinkel op product niveau direct kiezen voor onze inbouwservice. Je geeft vervolgens aan of je jouw dashcam op locatie of in een van onze inbouwcenters wilt laten inbouwen.

Nadat je hebt afgerekend nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een inbouwafspraak.

Ben je al in het bezit van een dashcam en wil je deze ook graag door ons laten inbouwen? Geen probleem! Je kunt de inbouwservice ook los afnemen en je dashboardcamera vakkundig in laten bouwen. Maak eerst de keuze voor een van onze inbouwcenters en maak daarna de keuze voor de juiste inbouwservice.

Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact op om direct een inbouwafspraak in te plannen.

Dashcam inbouwen blackvue

 

 

Kosten inbouwen dashcam

De inbouwkosten beginnen al bij slechts € 124,95, afhankelijk van het type van je dashboardcamera. Wil je liever dat een van onze monteurs bij jou op locatie langskomt? Houd er rekening mee dat onze monteur zijn werk binnen kan uitvoeren.

Voor welke optie je ook kiest, wij proberen je dashcam altijd binnen 5 werkdagen na levering in te bouwen.

Voordelen van je dashcam laten inbouwen

Onze erkende monteurs gaan zeer vakkundig te werk en weten alles over onze producten. Wat zijn de directe voordelen voor het inbouwen van dashcams:

 • Inbouwen kan bij elk automerk op de markt. Van klassiekers tot de modernste exemplaren. Ook exclusieve automerken zoals Porsche, Jaguar, BMW en Tesla zijn voor ons geen probleem.
 • Geen last meer van losse kabel bij de 12-Volt aansluiting (sigarettenaansluiting). Dit wordt netjes verwerkt door onze monteurs achter de panelen van je dashboard en het wordt rechtstreeks aangesloten op de accu.
 • Parkeerfunctie mogelijk met aparte voedingsmodules of kabels. Dit voorkomt dat je accu leeg raakt, zodat je dashcam langdurig actief blijft zodra de auto geparkeerd staat en de motor niet draait. Dit is bij te bestellen en zonder meerprijs te installeren bij onze garages.
 • Binnen 1-2 uur wordt de dashcam ingebouwd in onze inbouwcenters.
 • En gratis koffie bij al onze inbouwcenters!

Dashcams.eu is overtuigd van de kwaliteit van onze dashcam inbouwservice! Daarom bieden wij standaard 1 jaar garantie op ons monteer werk. Doordat onze monteurs zeer zorgvuldig te werk gaan, zie je achteraf niets meer terug van de werkzaamheden aan je auto.

Dashcam inbouwen op locatie?

Geen inbouwcenter in de buurt, maar wil je wel graag onze Dashcam inbouwservice gebruiken? Of wil je het gemak hebben van een monteur die op jouw gewenste locatie je dashcam komt inbouwen? Laat dan je dashcam op locatie inbouwen.

Bijvoorbeeld bij jou thuis of zelfs op je werk op een tijdstip naar keuze. Wel is het zo dat onze monteur een paar eisen stelt aan de werkplek. Zo is het belangrijk dat onze monteur altijd binnen of overdekt (temperatuur > 5C) zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Denk bijvoorbeeld aan een loods, garage of overkapping, zodat weersinvloeden (regen, sneeuw of storm) geen grip hebben op de inbouwwerkzaamheden.

Dashcam inbouwen bij een inbouwcenter?

Maak je een inbouwafspraak bij een van de inbouwcenters, dan zijn onze monteurs niet afhankelijk van externe factoren, zoals een garage, loods of overkapping. Na installatie rijd je direct weg met een volledig werkende dashboardcamera.

Bekijk hieronder onze inbouwcenters en kies jouw gewenste locatie.

Dashcam inbouwcenters

Voor zakelijke klanten bieden wij speciale maatwerkoplossingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld dashcams in meerdere bedrijfswagens tegelijk inbouwen. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over onze inbouwservice of inbouwcenters? Neem dan vrijblijvend contact op

De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.