Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Dashcam inbouwen Utrecht

Deskundig je dashcam laten inbouwen in Utrecht

Wil je jouw dashcam laten inbouwen in Utrecht? Voor iedereen met een dashcam bieden wij onze handige en vakkundige inbouwservice aan! Centraal gelegen in Nederland vind je onze inbouwlocatie in Utrecht waar onze vakkundige monteurs graag voor je aan de slag gaan. Naast Utrecht hebben wij bovendien ook vestigingen in Amsterdam en Gorinchem of kun je jouw dashcam door ons op locatie laten inbouwen.

Waarom je dashcam in Utrecht laten inbouwen;

Er zijn veel voordelen om je dashcam in onze inbouwcenter in Utrecht te laten inbouwen:
  • Een montageafspraak is snel en eenvoudig gemaakt
  • Onze monteur heeft slechts 1,5 uur tot maximaal 2 uur nodig
  • Wachten tot de monteur klaar is onder het genot van een kop koffie
  • Ook wanneer je jouw dashcam niet bij ons hebt aangeschaft, kun je uiteraard gebruik maken van onze inbouwservice.
Tip! Combineer het nuttige met het aangename en bezoek na afloop de gezellige binnenstad van Utrecht. Winkel gezellig in Hoog Catharijne of geniet je van een van de terrassen aan het Domplein. * Voor onze inbouwservice in Utrecht rekenen we het tarief voor inbouwen op locatie, omdat dit een inbouwlocatie betreft en geen inbouwcenter. Op deze locatie zijn standaard geen monteurs aanwezig en deze moeten dus speciaal worden ingepland op de locatie.

Hoe onze inbouwservice werkt

Heb nog geen camera en bestel je de dashbaordcamera via onze webwinkel, dan voeg je eenvoudig op productniveau de gewenste inbouwservice toe. Het is overigens ook raadzaam om dan direct een contante voedingskabel mee te bestellen. Deze voorkomt dat de accu van je auto te ver ontlaadt in de parkeermodus. Na het afrekenen neemt een medewerker van onze klantenservice contact met je op om een inbouwafspraak in te plannen. Op dat moment geef je bij onze medewerker aan dat je jouw dashcam wil laten inbouwen in Utrecht. Wij proberen een afspraak voor het inbouwen binnen maximaal 5 werkdagen na levering van je dashcam in te plannen. Zodoende kun je snel aan de slag met jouw aankoop! Heb je al een dashcam en wil je deze door ons laten inbouwen? Geen probleem. Selecteer eenvoudig de gewenst inbouwservice die past bij jou type camera en plaats online je bestelling. De kosten voor het inbouwen van een dashcam in Utrecht beginnen bij € 249,95. Bovendien ontvang je standaard twee jaar garantie op onze inbouwservice.

Bestel direct jouw dashcam

Heb jij al een keuze gemaakt uit ons uitgebreide assortiment dashcams en woon je in de omgeving van Utrecht? Maak het jezelf dan extra makkelijk en laat jouw dashcam door ons inbouwen. Zo weet je zeker dat de dashcam vakkundig wordt aangesloten in jouw auto en je direct gebruik kunt maken van je aankoop!
De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.