Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Dashcam inbouwen op locatie

Inhoud

Dashcam inbouwen op écht elke gewenste locatie

Op zoek naar de mogelijkheid om je dashcam te laten inbouwen op locatie? Onze ervaren monteurs kunnen je dashcam vakkundig monteren binnen vijf werkdagen na levering van de camera. Dit kan bij jouw op locatie, waar en wanneer je wilt. 

We plannen samen een moment in en onze monteur komt bij jou thuis of kantoor langs. Het enige waar jij rekening mee moet houden is dat onze monteurs op locatie altijd binnen of overdekt (temperatuur > 5°C) hun werkzaamheden moeten kunnen uitvoeren.

Liever in 1 van onze inbouwcenters je dashcam laten inbouwen? Dit kan! Kijk onze vele inbouwcenters verdeelt over het land. Je kunt, onder het genot van een kop koffie of thee, wachten in onze showroom terwijl de dashcam vakkundig wordt ingebouwd.

Inbouwprocedure voor ‘op locatie’

Onze monteurs gaan zorgvuldig te werk en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dashcams. Als de monteur langskomt, gaat hij als volgt te werk:
 
 1. Bij het inbouwen van je dashcam worden de kabels netjes weggewerkt achter de binnenpanelen van de auto, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. 
 2. Vervolgens wordt de stroomkabel aangesloten op de accu van je voertuig. Hierdoor heb je geen last meer van losse kabels bij de 12-Volt aansluiting (sigarettenaansluiting) aan de binnenkant van je voertuig. 
 3. Besluit je om de dashcam direct op de accu van je voertuig aan te laten sluiten met een constante voedingskabel? Dan komt ook de parkeermodus op je dashcam beschikbaar. Dit houdt in dat de dashcam kan filmen als je auto geparkeerd staat en de motor uitstaat. Zonder dat je accu leeg kan raken.
 4. Je dashcam is geïnstalleerd en je bent klaar om ermee te rijden.

Voordelen van inbouwen op locatie

Wij hebben ruim 7 jaar ervaring met het inbouwen van honderden voertuigen op locatie. Het heeft vele voordelen:

 • Je kan je dashcam laten inbouwen op elk gewenste locatie.
 • Altijd een monteur in jouw locatie beschikbaar.
 • We kunnen alle dashcams inbouwen, ook als ze niet bij ons zijn gekocht.
 • We werken alleen met de beste en gecertificeerde monteurs op locatie.
 • Standaard 1 jaar garantie op inbouwen op locatie.
 • Inbouwen mogelijk in alle automerken, ook duurdere auto’s zoals Tesla’s, Audi’s, BMW’s, Porsches, Jaguars en andere luxe voertuigen.
Zo weet je zeker dat je dashcam goed en veilig functioneert als je hem bij ons laat inbouwen!
Prijs dashcam inbouwen op locatie

Wat zijn de kosten van het plaatsen van een dashcam bij jou thuis of kantoor?

Er zijn verschillende mogelijkheden en dit is afhankelijk of je al een dashcam hebt of deze nog moet bestellen. Als je al een dashcam hebt, dan zijn de kosten voor inbouw €284,95.

Heb je advies nodig over dashcam inbouwen op locatie? Wij helpen je graag: 085 301 2944

Dashcam inbouwen op locatie kopen

Via onze website kan je eenvoudig de inbouwservice aanschaffen. Je kunt dit doen tijdens het aankoopproces van je dashcam. Heb je al een dashcam gekocht, ook dan kan je gebruik maken van onze inbouwservice. Je kan ervoor kiezen om de inbouw te laten plaatsvinden in een van de inbouwcenters of bij jou op locatie. Wij bieden in totaal 3 verschillende inbouwmogelijkheden.
 1. De goedkoopste mogelijkheid is de optie is de inbouwservice voorkant voor dashcams met slechts één camera.
 2. De tweede mogelijkheid is de inbouwservice voor- en achterkant voor dashcams met dubbele camera’s.
 3. De derde mogelijkheid is de optie op locatie.
De prijs voor inbouw voor enkele of dubbele dashcams op locatie is gelijk in verband met de voorrijkosten die gemaakt moeten worden. Zodra je de inbouwservice via de website heeft aangeschaft, wordt er vrijwel altijd binnen 24 uur contact met je opgenomen. Er wordt dan in overleg een afspraak met je gemaakt om de inbouw te laten plaatsvinden. Hou er rekening mee dat er een overdekte inbouwmogelijkheid is, indien je de inbouw op locatie wilt laten uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld in een (parkeer)garage of carport. Dit vanwege de weersomstandigheden die vaak niet goed zijn om de inbouw buiten te laten uitvoeren. Mocht je geen overdekte inbouwmogelijkheid, dan is de kans groot dat de afspraak niet door kan gaan. Om te voorkomen dat je hier pas achter komt als de monteur al bij je aanwezig is, raden wij je aan om altijd op voorhand een overdekte mogelijkheid te zoeken. Dit voorkomt dat je een nieuwe afspraak moet maken en dat wij extra voorrijkosten moeten rekenen. Verder is het belangrijk om te weten dat eventuele kosten voor een overdekte inbouwlocatie voor de rekening van de klant zijn.

Tijdsduur van de inbouw

De tijsdsduur van de dashcam inbouwen is afhankelijk van het type dashcam. De tijdsduur van inbouw van een enkele dashcam (alleen voorkant) bedraagt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De tijdsduur van inbouw van een dubbele dashcam inbouwen (voor- en achterkant) bedraagt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Inbouw buiten Nederland

Inbouw in België is mogelijk in het Nederlandstalige gedeelte (Vlaanderen). Voorbij Antwerpen gelden er andere prijzen. Mocht je interesse hebben voor inbouw voorbij Antwerpen (zuidelijker dan Antwerpen), dan dien je contact met ons op te nemen. We kunnen dan een passende offerte voor je opstellen.

Ook zijn wij bezig om de inbouwservice aan te bieden in andere landen in Europa zoals Duitsland en Frankrijk. Op dit moment is het echter nog niet mogelijk om dit in deze landen aan te bieden.

Zakelijk dashcams inbouwen?

Indien je op meerdere voertuigen inbouw wilt laten uitvoeren op dezelfde locatie of bij een van de inbouwcenters is een korting bespreekbaar. De korting loopt verder op wanneer je meerdere auto’s (3 of meer) wilt laten inbouwen. Wij kunnen dan een passende offerte voor je opstellen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar onze zakelijke pagina.

Dashcam accessoires

We hebben verschillende accessoires voor het inbouwen van een dashcam op locatie:

Constante voedingskabel

Met behulp van een constante voedingskabel, voorkom je dat de auto-accu (te ver) ontlaadt. De constante voeding voorziet je dashcam van stroom tijdens de parkeermodus volgens een vooraf ingesteld voltage of tijdsduur. Zodra het vooraf ingestelde voltage/tijd is bereikt, onderbreekt de constante voeding de stroomtoevoer naar de dashcam. Bovendien kan de dashcam-stroomkabel met de constante voeding netjes uit het zicht worden weggewerkt. Let op, de kabel verschilt soms per merk. Je dient zelf de juiste kabel aan te schaffen voor het type dashcam.

De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.