Dashcam inbouwen op locatie of in Amsterdam

Vakkundig dashcam inbouwen door Dashcams.eu

Op zoek naar de mogelijkheid om uw dashcam te laten inbouwen of installeren? Dashcams.eu kan uw dashcam vakkundig inbouwen in uw voertuig. Onze ervaren monteurs kunnen uw dashcam vakkundig monteren binnen vijf werkdagen na levering van de camera. Dit kan bij u op locatie, waar en wanneer u wilt, of in Amsterdam bij de garage zelf.

Bij u op locatie, of in Amsterdam

U kunt ervoor kiezen om te laten inbouwen bij u op locatie, waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast is het voor een voordeligere prijs mogelijk om in Amsterdam te laten installeren, op ons kantoor op Amsterdam-Noord. U kunt wachten in onze showroom, terwijl de dashcam ingebouwd wordt, onder het genot van een kop koffie.

Inbouwprocedure

Wanneer uw dashcam wordt ingebouwd, worden de kabels netjes weggewerkt achter de binnenpanelen van de auto, zodat de kabels niet meer zichtbaar zijn. Vervolgens wordt de stroomkabel aangesloten op de accu van uw voertuig, zodat u geen last meer heeft van losse kabels bij de 12-Volt aansluiting (sigarettenaansluiting) aan de binnenkant van uw voertuig. Indien u besluit om de dashcam direct op de accu van uw voertuig aan te laten sluiten met een constante voedingskabel, komt ook de parkeermodus op uw dashcam beschikbaar. Dit houdt in dat de dashcam ook kan filmen als uw auto geparkeerd staat en de motor uitstaat.

Twee jaar garantie

Wij hebben ervaring met het inbouwen van duizenden voertuigen waaronder ook duurdere voertuigen zoals Tesla’s, Audi’s, BMW’s, Porsches, Jaguars en andere luxe voertuigen. Wij en onze klanten zijn dusdanig overtuigd van onze service dat we 2 jaar garantie bieden op de inbouw. Zo weet u zeker dat u veilig als u uw dashcam bij ons laat inbouwen!

Prijs inbouwen

Wij hanteren drie verschillende prijzen voor het inbouwen. U vindt de opties hieronder.

Advies nodig over dashcam inbouwen? Wij helpen u graag:
085 301 2944

Inbouwservice voorkant

  • Dashcam inbouw-service in Amsterdam
  • Voor enkele dashcams (voorkant)
  • Kabels wegwerken en voeding op accu

Inbouwservice dubbel

  • Dashcam inbouwservice in Amsterdam
  • Voor dubbele dashcams (voor & achter)
  • Kabels wegwerken en voeding op accu

Inbouwservice op locatie

  • Dashcam inbouw service op locatie
  • Voor enkele en dubbele dashcams
  • Kabels wegwerken en voeding op accu

Via onze website kunt u eenvoudig de inbouwservice aanschaffen. U kunt dit doen naast de aankoop van uw dashcam. U kunt ervoor kiezen om de inbouw te laten plaatsvinden in Amsterdam, of bij u op locatie. Wij bieden drie verschillende inbouwmogelijkheden. De goedkoopste mogelijkheid is de optie in Amsterdam voor dashcams met slechts één camera (alleen voorkant). De tweede mogelijkheid is de optie in Amsterdam voor dashcams met dubbele camera’s (vóór- en achterkant). De derde mogelijkheid is de optie op locatie. De prijs voor inbouw voor enkele of dubbele dashcams op locatie is gelijk in verband met de voorrijkosten die gemaakt moeten worden.Zodra u de inbouwservice via de website heeft aangeschaft, wordt er binnen korte tijd contact met u opgenomen. Er wordt dan in overleg een afspraak met u gemaakt om de inbouw te laten plaatsvinden. Houd u er rekening mee dat er gevraagd kan worden om een overdekte inbouwmogelijkheid indien u de inbouw op locatie wilt laten uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld in een (parkeer)garage. Dit kan worden gevraagd als de weersomstandigheden niet goed zijn om de inbouw volledig buiten te laten uitvoeren. Mocht u geen overdekte inbouwmogelijkheid hebben aangegeven en de weersomstandigheden zijn te slecht (zware storm, onweer), kan het zijn dat er een nieuwe afspraak moet worden ingepland. Om te voorkomen dat u hier pas achterkomt als de monteur al bij u aanwezig is, is het handig om voor de zekerheid altijd een overdekte mogelijkheid in uw achterhoofd te houden, zodat u geen nieuwe afspraak hoeft te maken, waarbij er extra voorrijkosten kunnen worden gerekend. Uiteraard zal de planningsafdeling er eerst alles aan doen om samen met u een geschikte locatie te zoeken. Verder is het belangrijk om te weten dat eventuele parkeergelden voor de rekening van de klant zijn en contant kunnen worden voldaan bij de monteur.

Vakkundige monteurs met veel ervaring

De inbouwservice op dashcams wordt inmiddels al meer dan drie jaar succesvol aangeboden in allerlei soorten voertuigen, met inmiddels enkele honderden tevreden klanten. Ook duurdere voertuigen zijn geen probleem, aangezien de ervaren monteurs zeer zorgvuldig te werk gaan in elk type voertuig.

Tijdsduur van de inbouw

De tijsdsduur van de dashcam inbouwen is afhankelijk van het type dashcam. De tijdsduur van inbouw van een enkele dashcam (alleen voorkant) bedraagt ongeveer één tot anderhalf uur. De tijdsduur van inbouw van een dubbele dashcam inbouwen (voor- en achterkant) bedraagt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Meerdere voertuigen?

Indien u op meerdere voertuigen inbouw wilt laten uitvoeren op dezelfde locatie of in Amsterdam is korting bespreekbaar. De korting loopt verder op wanneer u meerdere auto’s (3 of meer) wilt laten inbouwen.  Wij kunnen dan een passende offerte voor u opstellen. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar onze zakelijke pagina.

Inbouw buiten Nederland

Inbouw in België is mogelijk in het Nederlandstalige gedeelte (Vlaanderen). Voorbij Antwerpen gelden er andere prijzen. Mocht u interesse hebben voor inbouw voorbij Antwerpen (zuidelijker dan Antwerpen), dan dient u contact met ons op te nemen. We kunnen dan een passende offerte voor u opstellen.

Ook zijn wij bezig om de inbouwservice aan te bieden in andere landen in Europa zoals Duitsland en Frankrijk. Op dit moment is het echter nog niet mogelijk om dit in deze landen aan te bieden.

Optioneel: constante voedingskabel

Met behulp van een constante voedingskabel, voorkomt u dat de auto-accu (te ver) ontlaadt. De constante voeding voorziet uw dashcam van stroom tijdens de parkeermodus volgens een vooraf ingesteld voltage of tijdsduur. Zodra het vooraf ingestelde voltage/tijd is bereikt, onderbreekt de constante voeding de stroomtoevoer naar de dashcam. Bovendien kan de dashcam-stroomkabel met de constante voeding netjes uit het zicht worden weggewerkt. Let op, de kabel verschilt soms per merk. U dient zelf de juiste kabel aan te schaffen voor het type dashcam. Mocht een bepaald merk geen constante stroomkabels aanbieden, kunt u in principe altijd kiezen voor de Blackvue Power Magic Pro kabel. Deze werkt in principe op alle type dashcams.

Optioneel (vrachtwagens): omvormer 24 Volt / 12 Volt

Alle dashcams werken op een 12 Volt aansluiting. Bij vrachtwagens komt het soms voor dat deze aansluiting niet direct beschikbaar is. Het is daarom van belang dat er in uw vrachtwagen al 12 Volt aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan moet er een omvormer worden geplaatst. Deze omvormer kost € 35,00 incl. BTW. Bijna alle moderne personenauto’s en vrachtauto’s beschikken over een 12 Volt aansluiting. Het komt dus zelden voor dat er een omvormer nodig is. Mocht het toch voorkomen dat uw voertuig niet beschikt over een 12-Volt aansluiting of een omvormer, dan dient u dit vooraf aan te geven bij uw bestelling, bij extra opmerkingen (de kosten voor een omvormer worden achteraf gefactureerd bij bedrijven, indien u particulier bent dient u contant of met pin direct af te rekenen).

Gratis verzending

Alle dashcams gratis verzending

14 dagen retourrecht

Niet goed geld terug

Internationale garantie

Dashcams altijd 2 jaar garantie

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard