Dashcam inbouwen op locatie

Laat vakkundig je dashcam inbouwen op locatie

Op zoek naar de mogelijkheid om je dashcam te laten inbouwen of installeren? Onze ervaren monteurs kunnen je dashcam vakkundig monteren binnen vijf werkdagen na levering van de camera. Dit kan bij jouw op locatie, waar en wanneer je wilt, of in een van onze inbouwcenters.

Op locatie waar en wanneer jij wilt

Kies je ervoor om je dashboardcamera te laten inbouwen bij jou op locatie, dan kan dat waar en wanneer je maar wilt. Let wel op dat onze monteurs op locatie altijd binnen of overdekt (temperatuur > 5C) hun werkzaamheden moeten kunnen uitvoeren.

Daarnaast is het voor een voordeligere prijs mogelijk om je dashcam te laten installeren bij een van onze dashcam inbouwcenters. Je kunt, onder het genot van een kop koffie of thee, wachten in onze showroom terwijl de dashcam vakkundig wordt ingebouwd.

Inbouwprocedure

Bij het inbouwen van je dashcam worden de kabels netjes weggewerkt achter de binnenpanelen van de auto, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Vervolgens wordt de stroomkabel aangesloten op de accu van je voertuig. Hierdoor heb je geen last meer van losse kabels bij de 12-Volt aansluiting (sigarettenaansluiting) aan de binnenkant van je voertuig. Besluit je om de dashcam direct op de accu van je voertuig aan te laten sluiten met een constante voedingskabel, dan komt ook de parkeermodus op je dashcam beschikbaar. Dit houdt in dat de dashcam kan filmen als je auto geparkeerd staat en de motor uitstaat.

Standaard 2 jaar garantie

Wij hebben ervaring met het inbouwen van duizenden voertuigen waaronder ook duurdere auto’s zoals Tesla’s, Audi’s, BMW’s, Porsches, Jaguars en andere luxe voertuigen. Wij en onze klanten zijn dusdanig overtuigd van onze service dat we standaard 2 jaar garantie bieden op de inbouw. Zo weet je zeker dat je dashcam goed en veilig functioneert als je hem bij ons laat inbouwen!

Prijs dashcam inbouwen op locatie

We hebben op dit moment 2 verschillende inbouwservices op locatie. Een voor heel Nederland en een voor inbouwen op onze inbouwlocatie in Utrecht.

Advies nodig over dashcam inbouwen? Wij helpen u graag:
085 301 2944

Via onze website kan je eenvoudig de inbouwservice aanschaffen. Je kunt dit doen tijdens het aankoopproces van je dashcam. Heb je al een dashcam gekocht, ook dan kan je gebruik maken van onze inbouwservice. Je kan ervoor kiezen om de inbouw te laten plaatsvinden in een van de inbouwcenters in Amsterdam, Utrecht of Gorinchem of bij jou op locatie.

Wij bieden in totaal 3 verschillende inbouwmogelijkheden. De goedkoopste mogelijkheid is de optie is de inbouwservice voorkant voor dashcams met slechts één camera. De tweede mogelijkheid is de inbouwservice voor- en achterkant voor dashcams met dubbele camera’s. De derde mogelijkheid is de optie op locatie. De prijs voor inbouw voor enkele of dubbele dashcams op locatie is gelijk in verband met de voorrijkosten die gemaakt moeten worden.

Zodra je de inbouwservice via de website heeft aangeschaft, wordt er vrijwel altijd binnen 24 uur contact met je opgenomen. Er wordt dan in overleg een afspraak met je gemaakt om de inbouw te laten plaatsvinden. Houd er rekening mee dat er een overdekte inbouwmogelijkheid is, indien je de inbouw op locatie wilt laten uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld in een (parkeer)garage of carport. Dit vanwege de weersomstandigheden die vaak niet goed zijn om de inbouw buiten te laten uitvoeren. Mocht je geen overdekte inbouwmogelijkheid, dan is de kans groot dat de afspraak niet door kan gaan. Om te voorkomen dat je hier pas achter komt als de monteur al bij je aanwezig is, raden wij je aan om altijd op voorhand een overdekte mogelijkheid te zoeken. Dit voorkomt dat je een nieuwe afspraak moet maken en dat wij extra voorrijkosten moeten rekenen. Verder is het belangrijk om te weten dat eventuele kosten voor een overdekte inbouwlocatie voor de rekening van de klant zijn.

Vakkundige monteurs met veel ervaring

De inbouwservice op dashcams wordt inmiddels al ruim 5 jaar succesvol aangeboden en uitgevoerd in allerlei soorten voertuigen. In deze periode hebben we inmiddels enkele honderden tevreden klanten mogen bedienen. Ook duurdere voertuigen zijn geen probleem, aangezien de ervaren monteurs zeer zorgvuldig te werk gaan in elk type voertuig.

Tijdsduur van de inbouw

De tijsdsduur van de dashcam inbouwen is afhankelijk van het type dashcam. De tijdsduur van inbouw van een enkele dashcam (alleen voorkant) bedraagt ongeveer één tot anderhalf uur. De tijdsduur van inbouw van een dubbele dashcam inbouwen (voor- en achterkant) bedraagt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Meerdere voertuigen?

Indien je op meerdere voertuigen inbouw wilt laten uitvoeren op dezelfde locatie of bij een van de inbouwcenters is een korting bespreekbaar. De korting loopt verder op wanneer je meerdere auto’s (3 of meer) wilt laten inbouwen. Wij kunnen dan een passende offerte voor je opstellen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar onze zakelijke pagina.

Inbouw buiten Nederland

Inbouw in België is mogelijk in het Nederlandstalige gedeelte (Vlaanderen). Voorbij Antwerpen gelden er andere prijzen. Mocht je interesse hebben voor inbouw voorbij Antwerpen (zuidelijker dan Antwerpen), dan dien je contact met ons op te nemen. We kunnen dan een passende offerte voor je opstellen.

Ook zijn wij bezig om de inbouwservice aan te bieden in andere landen in Europa zoals Duitsland en Frankrijk. Op dit moment is het echter nog niet mogelijk om dit in deze landen aan te bieden.

Optioneel: constante voedingskabel

Met behulp van een constante voedingskabel, voorkom je dat de auto-accu (te ver) ontlaadt. De constante voeding voorziet je dashcam van stroom tijdens de parkeermodus volgens een vooraf ingesteld voltage of tijdsduur. Zodra het vooraf ingestelde voltage/tijd is bereikt, onderbreekt de constante voeding de stroomtoevoer naar de dashcam. Bovendien kan de dashcam-stroomkabel met de constante voeding netjes uit het zicht worden weggewerkt. Let op, de kabel verschilt soms per merk. Je dient zelf de juiste kabel aan te schaffen voor het type dashcam. Mocht een bepaald merk geen constante stroomkabels aanbieden, kun je in principe altijd kiezen voor de Blackvue Power Magic Pro kabel. Deze werkt in principe op alle type dashcams.

Optioneel (vrachtwagens): omvormer 24 Volt / 12 Volt

Alle dashcams werken op een 12 Volt aansluiting. Bij vrachtwagens komt het soms voor dat deze aansluiting niet direct beschikbaar is. Het is daarom van belang dat er in je vrachtwagen al 12 Volt aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan moet er een omvormer worden geplaatst. Deze omvormer kost € 35,00 incl. BTW. Bijna alle moderne personenauto’s en vrachtauto’s beschikken over een 12 Volt aansluiting. Het komt dus zelden voor dat er een omvormer nodig is. Mocht het toch voorkomen dat je voertuig niet beschikt over een 12-Volt aansluiting of een omvormer, dan dien je dit vooraf aan te geven bij je bestelling, bij extra opmerkingen (de kosten voor een omvormer worden achteraf gefactureerd bij bedrijven, indien je particulier bent dien je contant of met pin direct af te rekenen).

Gratis verzending

Alle dashcams gratis verzending

14 dagen retourrecht

Niet goed geld terug

Internationale garantie

Dashcams altijd 2 jaar garantie

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard