Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Dashcam inbouwen Gorinchem

Dashcam professioneel laten inbouwen in Gorinchem

Wil je een dashcam aanschaffen, maar heb je geen idee hoe je deze moet monteren? Maak dan gebruik van onze inbouwservice en laat je dashcam inbouwen in Gorinchem. In ons professionele inbouwcenter gaan onze monteurs graag voor je aan de slag! Het inbouwen van een auto dashcam vraagt om specialistische kennis en kunde. De monteurs in Gorinchem die jouw dashcam inbouwen weten alles over onze producten. Zij hebben ervaring met iedere type auto en daarnaast bieden wij standaard twee jaar garantie op onze inbouwservice.

Dashcam inbouwen in Gorinchem, wat zijn de voordelen?

Dit zijn de praktische voordelen om je dashcam te laten inbouwen:
  • Na montage is je dashcam direct klaar voor gebruik
  • Standaard twee jaar garantie op onze inbouwservice
  • Goedkoper dan een dashcam inbouwen op locatie
  • Wij installeren ook dashcams die niet in onze webwinkel zijn aangeschaft
  • En natuurlijk altijd een hartelijke ontvangst met koffie of thee.
​Onze monteurs in Gorinchem zorgen dat alle kabels netjes achter de dashboardpanelen zijn verwerkt. Ook weten zij precies wat de beste positie is voor je camera. Zo creëren zij een optimaal beeld voor je opnames, zonder dat dit jouw zicht tijdens het rijden belemmert. Voor het inbouwen van je dashcam in Gorinchem hebben onze monteurs 1,5 tot maximaal 2 uur nodig. Dit hangt bijvoorbeeld af van het aantal camera’s op je dashcam. Moet er bijvoorbeeld alleen een camera aan de voor- of ook aan de achterkant worden geplaatst? Optioneel kun je ook een constante voedingskabel voor je dashcam laten inbouwen. Deze voedingskabel is nodig om optimaal gebruik te kunnen maken van de parkeerfunctie op je dashcam. De kabel voorkomt dat de accu van je auto te ver ontlaadt, zodat de camera langdurig actief blijft in de parkeermodus. Combineer het nuttige met het aangename. Bezoek de gezellige binnenstad van Gorinchem met onder meer het Gorcums museum en de vele gezellige terrassen.

Bestel direct jouw dashcam met inbouwservice

Bij de keuze van jouw beste dashcam, kan je op productniveau de inbouwservice (evenals de constante voedingskabel) al direct mee bestellen. Na het afrekenen neemt onze klantenservice zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Heb je jouw dashcam niet in onze webwinkel aangeschaft? Geen probleem! Ook dan ben je van harte welkom in een van onze inbouwcenters. Je selecteert gewoon de gewenste inbouwservice en plaats een bestelling. Na ontvangst van je bestelling nemen we contact met je op om een inbouwafspraak in te plannen bij ons inbouwcenter in Gorinchem. Ons streven is om binnen maximaal 5 werkdagen na levering van je online bestelling een inbouwafspraak in te plannen. Heb je nog vragen over onze inbouwservice? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 50 reviews.