Dashcam inbouwen

Laat jouw dashcam vakkundig inbouwen

Dashcam inbouwen, daar ga je niet zelf aan lopen prutsen! Sta je op het punt om een dashcam aan te schaffen of heb je al een dashcam klaarliggen voor gebruik? Dan wil je natuurlijk volop profiteren van je aankoop door je dashcam zorgvuldig en vakkundig in te laten bouwen. Voor iedereen met een dashcam bieden wij daarom onze handige inbouwservice aan!

Laat je dashcam inbouwen door ons en profiteer van:

  • Altijd snel een montageafspraak (binnen 5 werkdagen na levering)
  • Wij installeren ook dashcams die niet in onze webwinkel zijn aangeschaft
  • Vakkundige montage door zeer ervaren monteurs
  • Dashcam inbouwen op locatie of in een van onze inbouwcenters
  • Standaard twee jaar garantie op onze inbouwservice

Dashcam inbouwcenters

Hoe maak ik gebruik van jullie dashcam inbouwservice?

Tijdens het selectieproces van je dashcam in onze webwinkel op product niveau direct kiezen voor onze inbouwservice. Je geeft vervolgens aan of je jouw dashcam op locatie of in een van onze inbouwcenters wilt laten inbouwen. Nadat je hebt afgerekend nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een inbouwafspraak.

Ben je al in het bezit van een dashcam en wil je deze ook graag door ons laten inbouwen? Geen probleem! Je kunt de inbouwservice ook los afnemen en je dashboardcamera vakkundig in laten bouwen. Maak eerst de keuze voor een van onze inbouwcenters en maak daarna de keuze voor de juiste inbouwservice. Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact op om direct een inbouwafspraak in te plannen.

De inbouwkosten beginnen al bij slechts € 109,95, afhankelijk van het type van je dashboardcamera. Wil je liever dat een van onze monteurs bij jou op locatie langskomt? Houd er rekening mee dat onze monteur zijn werk binnen kan uitvoeren. Voor welke optie je ook kiest, wij proberen je dashcam altijd binnen 5 werkdagen na levering in te bouwen.

Het proces van dashcam inbouwen

Onze erkende monteurs gaan zeer vakkundig te werk en weten alles over onze producten. Zij kunnen bovendien een dashcam in ieder type auto inbouwen. Van klassiekers tot de modernste exemplaren. Ook exclusieve automerken zoals Porsche, Jaguar, BMW en Tesla zijn voor ons geen probleem.

Een van de grootste voordelen van een ingebouwde dashcam, is dat je geen last meer hebt van losse kabels bij de 12-Volt aansluiting (sigarettenaansluiting). Onze monteurs verwerken deze kabels namelijk netjes achter de binnen panelen van je dashboard en sluiten deze rechtstreeks aan op de accu. Wil je ook graag optimaal gebruik maken van de parkeerfunctie op je dashcam? Bestel dan een speciale constante voedingskabel en laat deze direct, zonder meerkosten, mee installeren door onze monteurs. Hierdoor wordt voorkomen dat je auto-accu te ver ontlaadt tijdens de parkeermodus. Deze kabel voorkomt dat je accu leeg raakt, zodat je dashcam langdurig actief blijft zodra de auto geparkeerd staat en de motor niet draait.

Hoeveel tijd onze monteur nodig heeft voor het inbouwen van je dashcam hangt af van het type dashcam. Heeft je dashcam bijvoorbeeld alleen een camera gericht op de voorkant of ook op de achterkant? Gemiddeld genomen duurt het inbouwen van je dashcam minimaal één tot maximaal twee uur. Uiteraard krijg je bij onze inbouwcenters een lekker kopje koffie aangeboden terwijl je wacht.

Dashcams.eu is overtuigd van de kwaliteit van onze dashcam inbouwservice! Daarom bieden wij standaard twee jaar garantie op ons monteer werk. Doordat onze monteurs zeer zorgvuldig te werk gaan, zie je achteraf niets meer terug van de werkzaamheden aan je auto.

Dashcam inbouwen op locatie of in onze inbouwcenter?

Naast onze inbouwcenters is het dus ook mogelijk om je dashcam op locatie te laten inbouwen. Bijvoorbeeld bij jou thuis of zelfs op je werk op een tijdstip naar keuze. Wel is het zo dat onze monteur een paar eisen stelt aan de werkplek. Zo is het belangrijk dat onze monteur altijd binnen of overdekt (temperatuur > 5C) zijn werkzaamheden kan uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een loods, garage of overkapping, zodat weersinvloeden (regen, sneeuw of storm) geen grip hebben op de inbouwwerkzaamheden.

Maak je een inbouwafspraak bij een van de inbouwcenters, dan zijn onze monteurs niet afhankelijk van externe factoren, zoals een garage, loods of overkapping. Na installatie geeft onze monteur je graag nog wat extra uitleg over je dashcam, waarna je direct wegrijdt met een volledig werkende dashboardcamera!

Waar kun je onze inbouwcenters vinden?

Onze bekendste locatie is in Amsterdam-Noord, maar wij hebben ook een inbouwcenter in Gorinchem en Utrecht. Op deze manier bieden wij onze dashcam inbouwservice aan voor klanten door heel Nederland. Ook wanneer je jouw dashcam al hebt aangeschaft is het dus nog steeds mogelijk om gebruik te maken van onze vakkundige inbouwservice.

Voor zakelijke klanten bieden wij speciale maatwerkoplossingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld dashcams in meerdere bedrijfswagens tegelijk inbouwen. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over onze inbouwservice of inbouwcenters? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Gratis verzending

Alle dashcams gratis verzending

14 dagen retourrecht

Niet goed geld terug

Internationale garantie

Dashcams altijd 2 jaar garantie

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard