Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

inbouwen dashcams

Welke dashcam moet ik kopen?

Waar moet ik over nadenken bij de aanschaf van een dashcam? Allereerst dient u zichzelf af te vragen wat u zoekt in een dashcam. Op grond daarvan kunt u bepalen hoeveel geld u ervoor over heeft en zo tot een passende dashcam komen.

Allereerst dient u zichzelf af te vragen wat u zoekt in een dashcam. Op grond daarvan kunt u bepalen hoeveel geld u ervoor over heeft en zo tot een passende dashcam komen.

Waar moet ik over nadenken bij de aanschaf van een dashcam?

Dus, wat zoekt u in een dashcam? Wilt u dat deze er goed uitziet, uitstekende beeldkwaliteit levert, of allebei? Eigenlijk zijn er slechts een paar keuzes die u moet maken bij het kopen van een dashcam. Hieronder een lijstje met punten waarbij u zich moet afvragen, wil ik dit?

 1. HD (720P) of Full HD (1080P) beeldkwaliteit?
 2. Ook achtercamera?
 3. GPS om mijn route terug te zien op google maps en snelheid te meten?
 4. G-sensor om schokken te meten en belangrijke bestanden goed op te slaan?
 5. Inbouwmogelijkheid (zodat de 12V sigarettenplug vrij is)?
 6. Mooi design en goed verborgen achter de spiegel?
Nadat u dit voor uzelf op een rijtje heeft, kunt u overgaan tot het kijken welke beste dashcam het beste bij uw wensen aansluit.

Het maken van een keuze

Wij stellen ons assortiment zo samen dat u altijd een passende dashcam kunt vinden voor een eerlijke prijs. Komende twee weken zullen er opnieuw nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment om nog beter aan uw eisen te kunnen voldoen. U kunt alle specificaties van de dashcams terugvinden in de productomschrijvingen om zo tot de beste keuze te komen.

 1. Zoals net vermeld zijn er verschillende afwegingen te maken om tot een keuze te komen. Bijna al onze dashcams (op de 3300CH na) beschikken over een Full HD camera. Dit levert de beste beeldkwaliteit op, wat u ook nodig zult hebben bij het filmen op de weg (om bijvoorbeeld kentekens goed te kunnen lezen).
 2. De IROAD 3300 CH beschikt over een voor- en achtercamera. Dit is handig als u ook de auto’s achter u wil filmen. Indien er een auto van achter tegen u aanrijdt, heeft u ook hier uw bewijs.
 3. Tevens kan het handig zijn om GPS op uw dashcam te hebben. U kunt dan naderhand precies zien waar en hoe hard u gereden heeft. Dit is een erg handige optie en tevens handig als bewijslast. Sommige van onze dashcams beschikken automatisch over een GPS functie (zoals de DOD LS430W), bij andere is deze los als optie te kopen. Bedenk van te voren goed of u een dergelijke functie belangrijk vindt, zodat u de juiste keuze maakt.
 4. Een ander belangrijk punt is de mogelijkheid tot inbouwen. Onze IROAD serie heeft de mogelijkheid om met behulp van een constante stroomkabel de sigarettenaansluiting (12V) vrij te houden. De constante stroomkabel wordt aangesloten op uw motor en weggewerkt in uw interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld ook nog uw TomTom naast uw dashcam behouden.
 5. Als laatste overweging kunt u nog kijken naar het design van de dashcam. Wat ons betreft zit u bij ons goed, aangezien wij bij het selecteren van de dashcams ook het design hebben meegenomen. Onze dashcams zijn compact en makkelijk te verstoppen achter uw spiegel.
De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.