Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

BlackVue-DR970X-2CH-Schuin-rechts

Ontdek de nieuwste BlackVue modellen

DR970X, DR970X LTE, DR770X en DR770X LTE dashcams

BlackVue heeft haar nieuwe dashcam modellen met verbluffende 4K- en Full HD-beeldkwaliteit gelanceerd. De meeste modellen zijn updates van bestaande producten, maar over het algemeen bieden ze een betere beeldkwaliteit. Er is echter ook een compleet nieuw model – de DR970X-2CH LTE – dat 4K UHD-opname en ingebouwde LTE-connectiviteit combineert in een compact pakket.

Alles bij elkaar zijn er meer dan een dozijn nieuwe dashcam modellen om uit te kiezen. Wat maakt deze nieuwe BlackVue modellen zo onweerstaanbaar? Deze indrukwekkende nieuwe modellen delen enkele aansprekende eigenschappen:

 • Nieuwe Image Signal Processor (ISP) tuning: het dynamisch bereik en de algehele betrouwbaarheid zijn verbeterd door deskundige optimalisatie van een nieuwe chipset. Met andere woorden, het beeld ziet er beter uit, vooral ‘s nachts en in high-contrast scènes waar de meeste camera’s moeite hebben om details te behouden voor highlights en donkere gebieden.
 • Wi-Fi-connectiviteit: hiermee kun je video-opnamen draadloos bekijken en overzetten via de BlackVue-app.
 • Naadloze koppeling: veilig verbinden met je dashcam via de BlackVue-app zonder de noodzaak om wachtwoorden in te voeren of QR-codes te scannen.
 • GPS-logging: registreert locatie- en snelheidsgegevens die kunnen worden weergegeven op de videobeelden en op een kaart in de app of viewer.
 • Native Parkeermodus: bewaakt je voertuig wanneer deze geparkeerd staat en neemt automatisch incidenten of botsingen op. De accu wordt beschermd dankzij de ingebouwde spanningsmonitor (inclusief voor de LTE-modellen). Hardwire-kabel meegeleverd, samen met een 12V-auxiliary-power-adapter.
 • Event- en bewegingsdetectie: detecteert automatisch en registreert gebeurtenissen zoals botsingen, abrupt remmen en versnelling.
 • Even file protection: behoudt altijd de laatste 50 Event-video’s, zodat je altijd tijd hebt om belangrijke beelden op te halen zonder dat ze worden overschreven.
 • Adaptief formaatvrij bestandsbeheer: dit BlackVue-ontwikkelde bestandssysteem verbetert de opnamestabiliteit en vereist minder formattering van microSD-kaarten.
 • SD-kaartfoutwaarschuwing: zelfs de beste microSD-kaarten kunnen na verloop van tijd falen. Om onaangename verrassingen te voorkomen, waarschuwt BlackVue je direct (en continu) met een “Controleer SD-kaart” stemalert.
 • Cloud-compatibiliteit: hiermee kun je video-opnamen op afstand bekijken en beheren via de gratis BlackVue Cloud-service (vereist een data-abonnement).
 • Substream technologie: Speel je beelden direct af via Wi-Fi of de Cloud. BlackVue dashcams slaan snel afspeelbare versies van de video’s op naast het originele, hoge-resolutiebeeldmateriaal.

Maak je klaar om je rijervaring naar een ongekend niveau te tillen met de nieuwste BlackVue dashcam modellen. Met verbluffende 4K- en Full HD-beeldkwaliteit leveren deze modellen niet alleen beelden van ongeëvenaarde helderheid, maar ze beloven ook een toekomst van ultieme connectiviteit. Of je nu een verbeterde beeldkwaliteit zoekt voor betrouwbaar bewijsmateriaal in geval van een ongeval, of je verlangt naar de gemoedsrust die wordt geboden door ingebouwde LTE-connectiviteit, de nieuwe BlackVue modellen hebben het allemaal.

Deze krachtige dashcams zijn ontworpen om je veiligheid en gemoedsrust te vergroten tijdens elke rit. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de nieuwe BlackVue dashcam modellen en omarm de toekomst van autorijden vandaag nog. Jouw duidelijke blik op de weg en naadloze connectiviteit wachten op je – grijp dit moment aan en maak je rijervaring buitengewoon!

De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.