Vragen? Bel 085 301 2944

Alle dashcams Gratis verzending én 2 jaar garantie

Sinds 2013 dé BlackVue expert!

Innovv C1, Bancontact en Mister Cash

Allereerst: de nieuwe Innovv C1

Onlangs hebben wij een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, namelijk de Innovv C1. Dit in meerdere kleuren uitgevoerde product is niet zomaar een dashcam, het is een multifunctionele sports- en dashcam! Wat dat inhoudt, leest u zo.

De nieuwe Innovv C1 voldoet eigenlijk in alle opzichten aan uw wensen. Zo is hij te gebruiken als dashcam, maar kunt u er ook mee filmen wanneer u aan het wandelen, fietsen, skieën, snowboarden bent. U kunt het zo gek niet bedenken of de C1 maakt het mogelijk! Mede door het lichte gewicht van 44 gram is de camera overal mee naartoe te nemen, en door de batterij die maar liefst 100 minuten meegaat is het mogelijk om te filmen zonder vaste stroomvoorziening.

Naast het feit dat de dashcam erg licht is, is hij erg klein. Dit zorgt ervoor dat u de camera overal kunt opbergen en gemakkelijk met u mee kunt nemen. Ook is er een groot aantal accessoires meegeleverd, waardoor u meteen aan de slag kunt met het installeren van de camera in uw auto.

De Innovv C1 is verkrijgbaar vanaf €89,95 en te bestellen in de kleuren zilver, zwart, goud en blauw!

Eindelijk, nieuwe betaalmethoden!

Voor klanten uit Belgie (en binnenkort ook uit Duitsland) was het altijd een hoop gedoe om te kunnen betalen. Men moest via Paypal betalen (wat nog wel ging) of via bankoverschrijving, wat vaak een stuk lastiger was, aangezien de gegevens volgens sommigen erg lastig te vinden waren. Gelukkig hebben we daar nu een oplossing opgevonden. We hebben namelijk de Belgische en Duitse versie van iDeal aan onze betaalmethoden toegevoegd!
De waardering van www.dashcams.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 49 reviews.