Dashcams.eu & Protect-Effect inbouw-actie

Profiteer nu van onze inbouw-actie

Dashcams.eu en Protect Effect hebben een speciale actie op gezet. In verlenging van de voorjaarsactie hebben wij besloten om de actie te verlengen. Zo kunt u bij ons de Blacksys BL100N inclusief inbouw (op locatie) aanschaffen voor slechts €215 exclusief BTW voor het eerste voertuig!

De Blacksys BL100N is een dual dashcam met twee camera’s, GPS, HD-beeldkwaliteit en een LCD-scherm om de gemaakte opnamen terug te kunnen kijken. Ook is er een 16 GB geheugenkaart standaard meegeleverd. Tevens levert Blacksys speciale software waarmee u de beelden via uw PC eenvoudig kunt terugkijken. Meer informatie over de Blacksys Bl100N vindt u op de volgende pagina.

Met behulp van de inbouw worden de kabels door Protect-Effect vakkundig weggewerkt achter uw binnenpanelen. Uw dashcam zal dan nagenoeg onzichtbaar zijn. Tevens wordt de kabel aangesloten op de accu van uw auto, waardoor u voeding zult krijgen vanuit de accu zelf en de 12-V sigarettenaansluiting weer vrij is voor andere apparaten, zoals een oplader voor uw telefoon of een navigatiesysteem. Dit alles kan geheel bij u thuis voor de deur of op uw werk plaatsvinden! Meer informatie over de inbouw vindt u op deze pagina.

Let op: bij deze actie wordt er een kabel tussen de dashcam en de accu geplaatst zodat de voeding op tijd stop wordt gezet, maar deze zal de parkeermodus niet vrijmaken. Indien u wilt dat de parkeermodus vrijkomt, dient u ook de Blackvue Power Magic Pro kabel aan te schaffen.

De actie is ook geschikt voor zakelijke klanten. In onderstaande brochure kunt u de prijzen voor afname van 1 tot 10 stuks, afname van 10 tot 20 stuks en een afname van 20 stuks of meer. Op onze zakelijke pagina leest u tevens meer over andere klanten die deze dashcam al hebben laten installeren in hun wagenpark. Bij eventuele interesse kunt u contact opnemen met ons of met Protect-Effect B.V.

Gratis verzending

Alle dashcams gratis verzending

14 dagen retourrecht

Niet goed geld terug

Internationale garantie

Dashcams altijd 2 jaar garantie

100% Veilig afrekenen

iDEAL / Bancontact / Creditcard